لوگو

0919-002-0039

جستجو کردن
Close this search box.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی برای اخذ مجوز و بانک

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی - طرح مالی
دسترسی سریع به عناوین

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی، نوشتاری است که توجیه پذیری طرح را از جهات مختلف چون بازار، فنی و اقتصادی مورد بررسی و مطالعه قرار می دهد. زمانی که ادیسون، لامپ تنگستن را اختراع می کرد، نمی دانست چه خدمت بزرگی به بشریت کرده است. امروزه تامین روشنایی از نیازهای اولیه زندگی بشر می باشد. لامپ های ال ای دی (LED)، لامپ هایی هستند که در عین طول عمر بالا و نور بسیار عالی، مصرف بسیار پایینی دارند. این لامپ ها، 0.1 لامپ های رشته ای و 0.7 لامپ های کم مصرف (CFL)، برق مصرف می کنند.

در حقیقت می توان گفت، لامپ های ال ای دی با ورود خود به بازار، انقلابی بزرگ در صنعت روشنایی در سراسر دنیا به پا کرده اند. به دلیل مزایای بسیار زیادی که این لامپ ها دارند، به صورت گسترده ای برای روشنایی فضاهای خانگی، اداری، تجاری، بیمارستانی، آموزشی و … به کار برده می شوند. احداث یک کارخانه تولید لامپ ال ای دی از ایده های بهینه برای سرمایه گذاری است. طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی، جوانب و اطلاعات گوناگون پروژه را به زبانی ساده و گویا به سرمایه گذاران ارائه می کند.

ساختار لامپ ال ای دی به چه صورت است؟

یک لامپ ال ای دی از یک یا مجموعه ای از دیودهای ساطع کننده نور تشکیل شده است. این دیود ها، نیمه هادی هایی هستند که جریان الکتریسیته را به نور تبدیل می کنند. قسمت های موجود در یک لامپ ال ای دی به ترتیب از پایین به بالا عبارتند از: سرپیچ، پایه آلومینیومی یا سرامیکی، خنک کننده، درایور، تراشه LED و حباب. لامپ های LED از لحاظ طیف نوری دارای تنوع بی نظیری هستند. این لامپ ها در نورهای سفید مهتابی، زرد آفتابی، سفید طبیعی و نورهای رنگی (سبز، قرمز، آبی، بنفش و …) در بازار موجود هستند.

مزایای لامپ های ال ای دی چیست؟

لامپ های ال ای دی دارای مزایای بسیاری زیادی هستند. این مزایا باعث جایگزین کردن سایر انواع لامپ با لامپ های ال ای دی شده است. برخی از ویژگی های مثبت لامپ های ال ای دی عبارتند از:

  • طول عمر بالا: لامپ های ال ای دی، بیشترین طول عمر را در بین لامپ ها دارند. یک لامپ ال ای دی می تواند، 1000 ساعت عمر کند. از طرفی عمر آن با افزایش تعداد دفعات روشن و خاموش کردن کاهش پیدا نمی کند.
  • راندمان عالی: یک لامپ ال ای دی، 90 درصد از جریان الکتریسیته را به نور تبدیل می کند، بنابراین هزینه های مصرف برق را کاهش می دهد.
  • زمان پاسخگویی کوتاه: لامپ های ال ای دی برخلاف لامپ های کم مصرف به محض زدن کلید برق، روشن می شوند.
  • عدم افت نور: لامپ های ال ای دی پس از مصرف طولانی مدت نیز دچار افت و کاهش در میزان نوردهی نمی شوند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید لامپ ال ای دی - طرح مالی

نگاهی به آینده طرح تولید لامپ ال ای دی

مطالعاتی که کارشناسان در طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی انجام داده اند، نشان می دهد که تقاضا برای لامپ های ال ای دی روند رو به رشدی را تجربه می کند. طبق برآوردهای کارشناسان، بازار انواع لامپ ال ای دی به طور میانگین سالانه 25 درصد رشد دارد.

هنوز تا بلوغ لامپ های ال ای دی، راه زیادی در پیش داریم و در آینده شاهد تولید محصولات خلاقانه تر و پیشرفته تر و همچنین افزایش تقاضا برای این محصولات خواهیم بود. از این رو سرمایه گذاری در تولید لامپ های ال ای دی از فعالیت های اقتصادی بسیار خوب به حساب می آید.

چگونه می توان یک واحد تولید لامپ ال ای دی راه اندازی کرد؟

برای احداث یک کارخانه تولید لامپ ال ای دی در ابتدا باید برنامه ای جامع از این طرح اقتصادی تهیه کنید. طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی، شما را در تمامی مراحل اجرا و راه اندازی پروژه یاری خواهد کرد. برای راه اندازی کارخانه در ابتدا باید زمین و سالن مناسب برای تولید انتخاب شود. سالن باید از مساحت کافی برای قرار دادن تجهیزات برخوردار باشد. سپس باید تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز تولید لامپ ال ای دی خریداری گردد. در این فاصله باید مجوزهای قانونی را نیز از سازمان های ذیربط اخذ نمایید.

اخذ مجوزهای قانونی برای تولید لامپ ال ای دی

سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی کارخانه تولید لامپ ال ای دی را دارند، باید مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن اخذ نمایند. این مجوز تنها در صورتی به متقاضی تعلق می گیرد که طرح توجیهی را به سازمان متولی صدور مجوز ارائه دهد. طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی باید مطابق با آخرین دستورالعمل های سازمان صنایع و معادن تهیه شده و کاملا به روز باشد.

پس از اخذ مجوز از وزارت صنایع و معادن، شما باید برای تولید انبوه لامپ ال ای دی، اقدام به ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها نیز بنمایید. از آن جا که تولید لامپ ال ای دی مستلزم لحیم کاری های ماشینی است که سبب تولید دود و گازهای مضر می شود، باید تدابیری برای کنترل آلودگی نیز انجام شود و از سازمان محیط زیست نیز تاییدیه دریافت گردد.

نیروی کار برای تولید لامپ ال ای دی - طرح مالی

برآورد شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی بسته به ظرفیت تولید و مقیاس طرح، میزان سرمایه ثابت اولیه، سرمایه درگردش و هزینه های پروژه را مشخص می کند. سپس سود خالص، نقطه سر به سر، مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی طرح را تخمین می زند. سرمایه ثابت اولیه به ساخت سالن یا سوله، خریداری دستگاه های خط تولید و تامین زیرساخت های پروژه اختصاص پیدا می کند و سرمایه درگردش مختص خریداری مواد اولیه است.

هزینه های طرح نیز به دو دسته هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی دسته بندی شده و در بیزینس پلن تولید لامپ ال ای دی مشخص می شوند. برخی از مهم ترین هزینه های این طرح عبارتند از: هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه های مصرف انرژی، هزینه نگهداری و سرویس دستگاه های خط تولید و … .

توجیه پذیری اقتصادی تولید لامپ ال ای دی 

تولید لامپ ال ای دی دارای توجیه اقتصادی است زیرا تقاضا برای این محصول در کشور بالا بوده، اما تولید به اندازه کافی نیست. به طوری که بسیاری از لامپ های ال ای دی مصرفی در کشور از چین وارد می شوند. کارشناسان سایت طرح مالی در طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی، تمامی شاخص های مالی طرح را بررسی کرده و با کسر هزینه های تولید و استهلاک تجهیزات، سود رضایت بخشی را برای این طرح پیش بینی کرده اند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید لامپ ال ای دی

مواد اولیه ای که برای تولید لامپ های ال ای دی مورد نیاز هستند، عبارتند:

  • برد PCB
  • چیپ دیودهای نورانی SMD
  • چیپ دیودهای نورانی COB
  • پلی اتیلن تزریقی
  • سرپیچ فلزی
  • انواع مقاومت الکتریکی
  • حباب لامپ
  • سیم قلع
  • روغن لحیم کاری

تولید لامپ ال ای دی - طرح مالی

دستگاه های مورد نیاز برای تولید لامپ ال ای دی

یکی دیگر از وظایف طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی، ارائه دانش فنی و عملیاتی پروژه است. بدین منظور کارشناسان، تجهیزات خط تولید و دستگاه های مورد نیاز را نیز مشخص کرده و مبلغ گذاری می کنند. دستگاه هایی که در خط تولید لامپ ال ای دی استفاده می شوند، عبارتند از:

  • دستگاه مونتاژ SMT (لحیم کاری برد LED)
  • چاپگر خمیر لحیم SMT
  • ماشین اتوماتیک نصب دیود LED
  • نوار نقاله پی سی بی
  • کوره جریان هوای گرم
  • فیدر
  • خط مونتاژ اجزای لامپ
  • دستگاه پانچ کلاه لامپ
  • دستگاه تزریق پلاستیک
  • تجهیزات کامل تست کیفیت و روشنایی لامپ

نحوه تولید لامپ ال ای دی در کارخانه

مراحل تولید محصول در طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی به تفصیل شرح داده می شود. در ابتدا باید بدنه لامپ توسط دستگاه تزریق پلاستیک تولید گردد. سپس نوبت به تهیه برد مدار چاپی یا PCB لامپ می رسد. پس از تولید برد، باید مونتاژ قطعات بر روی برد صورت گیرد. در این مرحله، قطعات مربوط به درایور لامپ و دیودهای نورانی بر روی برد، مونتاژ و لحیم کاری می شوند.

سپس برد PCB را با درپوش پلاستیکی، سرپیچ و درایور یکپارچه سازی کرده و به هم متصل می کنند. در نهایت حباب و سایر متعلقات بر روی لامپ قرار داده شده و لامپ ها به بخش کنترل کیفیت انتقال داده می شوند.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی چه نقشی در این سرمایه گذاری دارد؟

ارائه طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی در پروسه اخذ مجوز از سازمان صنایع و معادن و پروسه دریافت وام از بانک ها ضرورت دارد. طرح توجیهی می تواند، بانک را به منطقی بودن طرح متقاعد نماید.

افزون بر آن بیزینس پلن تولید لامپ ال ای دی با ارائه اطلاعات مورد نیاز، ریسک سرمایه گذاری را کاهش می دهد. این سند مکتوب، هدف و طرح نهایی را برای سرمایه گذار مشخص کرده و سرمایه گذار را در تهیه یک برنامه استراتژیک و اصولی یاری می کند.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی توسط چه کسانی نوشته می شود؟

طرح توجیهی باید حتما در یک چارچوب و قالب مشخص نوشته شود تا توسط سازمان های صادرکننده مجوز و بانک ها قابل درک باشد. کارشناسان سایت طرح مالی، متخصصین مجرب در حوزه سرمایه گذاری و از مشاورین اعتباری و بانکی کشور هستند و طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی را مطابق با چارچوب های استاندارد نگارش می کنند.

5/5 - (15 امتیاز)

این مقاله را به اشتراک بگذارید

WhatsApp
Telegram
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
باز کردن چت
1
نیاز به طرح توجیهی اختصاصی دارید؟
سلام👋
نیاز به طرح توجیهی اختصاصی دارید؟